23 NİSAN KUTLAMALARINA GÜRCİSTAN DAMGASINI VURACAK

23 NİSAN KUTLAMALARINA GÜRCİSTAN DAMGASINI VURACAK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ünye’de yapılacak kutlamalar için Gürcistan’dan bir heyet Ünye’ye geldi.

 

Ünye Acara Gürcu Dostluk ve Kültur Derneği’nin girişimleriyle;  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için yarın Saat 11:00’de Ünye Şehir stadı, saat 14:30 Atatürk parkı Çocuk Oyun Alanında yapılacak olan  Programa katılmak üzere; Gürcistan’dan Çocuk Folklar ekibi ile birlikte;  Sayın Anzor Bolkvadze - Gürcistan Parlamentosu Milletvekili;Sayın Resan Kontselidze - Gürcistan Parlamentosu Milletvekili ;Sayın Zaal Mikeladze - Gürcistan Parlamentosu Milletvekili; Sayın Nikoloz Iashvili  - Gürcistan Trabzon Başkonsolosu; Sayın Temur Tartaraşvili - Gürcistan Trabzon muavin konsolos;Sayın Irakli Tsibadze - Gürcistan Trabzon muavin konsolosunun Ünye’ye geldiği belirtildi.

 

Konu ile açıklama yapan Ünye Acara Gürcü ve Dostluk Derneği; “Bu organizasyon iki ülkenin devam eden dostluk ilişkilerinin daha fazla pekiştirilmesi için önemli bir adımdır. Bu organizasyon gelecek nesillerimizin iki ülkenin kültürünü tanıması açısından önemli rol oynamaktadır. Bu organizasyonda bizlerin yanında yer alarak destek olan, Trabzon Başkonsolosluğu ve Türkiye-Gürcistan Büyükelçiliğine ve siyasilere teşekkür ediyoruz.” Dediler.