ÜTSO’DAN TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ’NE ZİYARET

ÜTSO’DAN TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ’NE ZİYARET

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Akar ve Meclis Başkanı Tuncay Sağlam, beraberlerindeki heyet ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​​

Ziyarette TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için Ünye Ticaret Odası Başkanı İrfan Akar’a ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

İrfan Akar, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada;“Türkiye’nin en demokratik seçimleri biliyorsunuz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde oluyor. Bu benim ikinci dönemim. Çok güzel sağlıklı bir seçim geçirdik. Ünye’deki esnaf ve sanayicimiz 4 yıl daha bize görev süresi verdiler. Hepsine teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımız her konuda her türlü sıkıntımızda bize cevap veriyor. Tekrar ona teşekkür etmek istiyorum. En ufak bir sorunumuzda bize geri bildirimde bulunuyor. Hiçbir sorunumuzu göz ardı etmiyor. O yüzden kendisine çok çok minnettarız. Mayıs ayındaki Genel Kurul aslında çok önemli değil çünkü Rifat Başkan gönlümüzün başkanı. Biz onu her zaman burada görmek istiyoruz. Onun da burada olması için elimizde ne imkân varsa kullanmaya her zaman hazırız. Şimdiden ona hayırlı olsun diyoruz”.