“AKP,DEVLETİ ÇÖKERTMENİN HESABINI VERSİN”

“AKP,DEVLETİ ÇÖKERTMENİN HESABINI VERSİN”
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın BBP genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun ardından da 9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel için yaptığı yoruma Demokrat Partiden sert tepki geldi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ak Parti'li Mahir Ünal'ı hedef aldı. Mahir Ünal'ın Süleyman Demirel'e yönelik sözlerinin ardından Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal; “AKP ilk önce devleti çökertmenin hesabını versin” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, sosyal medyada yaptığı açıklamada “AKP önce FETÖ ile işbirliği içinde ‘devleti ele geçireceğiz’ diyerek devleti çökertmenin hesabını versin! Cumhurbaşkanımız, liderimiz Süleyman Demirel’in demokrasi mücadelesi, bu mühtedi demokratların mücadelesi gibi, 3 günlük zindan mazisinden ibaret değil, bedeli Yassıada’da, İmralı’da idam sehpalarında, Hamzakoy’da, Zincirbozan’da ödene ödene gelmiş bir mücadeledir!” dedi.

DP Ordu Milletvekili Enginyurt; 'Süleyman Demirel Size Çok Ağır Gelir.'

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın ardından Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ise attığı twitlerde “Demirel size çok ağır gelir. Süleyman Demirel üzerinden çirkin yalan yakışmamış” açıklamasında bulundu.

Enginyurt yaptığı açıklamada; “Hayırdır! Ak Partili arkadaşlar, SAYIN SÜLEYMAN DEMİREL düşmanlığı nereden çıktı? Anlaşılan deniz bitti,eski defterleri karıştırarak günü kurtarmaya çalışıyorsunuz? Yakışmıyor, rahmetli olmuş insanlarla uğraşmanız. DEMİREL SİZE ÇOK AĞIR GELİR.Ak Partili Mahir Ünal, Rahmetli Sayın Süleyman Demirel'i örnek göstererek uydurma bir yalanla, Sayın Cumhurbaşkanı Erdogan’a sahip çıkma gayretin beyhude olmuş. Süleyman Demirel üzerinden çirkin yalan yakışmamış. Demirel, Darbe mağduru ve DARBELERİN DÜŞMANIDIR. Ayıp ettin! Rahmetli Menderes, Demirel, Erbakan, Ecevit, Türkeş bu ülkeye fabrikalar, barajlar köprüler yaptı. Ne varsa satanlar, Eski Türkiye diye karalamaya çalışıyor ya! Yazık gerçekten çok yazık.”dedi

Demokrat Parti Gençlik Kolları ise #özürdilemahirünal hashtagi ile attığı twitlerle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’a tepkilerini dile getirdi.