BAŞKONSOLOS JAPARİDZE’DEN, NADİNEWS’E ZİYARET

BAŞKONSOLOS JAPARİDZE’DEN, NADİNEWS’E  ZİYARET

Gürcistan’ın Trabzon Başkonsolosu Gela Japaridze, Nadinews haber kanalını ziyaret etti.

Gürcistan’ın Trabzon Başkonsolosu Gela Japaridze,çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği  Ordu ziyaretinin ardından Ünye ilçesinde de çeşitli kurumları ziyaret etti. Gürcistan’ın Trabzon Başkonsolosu Gela Japaridze, beraberinde, Başkonsolos Yardımcısı Giorgi Qushıtashvılı, Gürcistan Uluslararası Yabancı Yatırımcılar Derneği Başkanı Osman Çalışkan, Ünye Acara Gürcü Derneği Kurucu Başkanı Mehmet Ali Gürsoy’dan oluşan heyetle Gürcistan-Türkiye arasında haber akışını sağlayan Nadinews haber kanalı yönetim kurulu başkanı İbrahim Coşkun’u da ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nadinews haber kanalı yönetim kurulu başkanı İbrahim Coşkun; “Nadinews iki kardeş ve akraba ülkenin gelişimini sağlayan başta siyasiler olmak üzere,bürokratlar,sivil toplum kuruluşları ve iş insanlarının iletişimini sağlamak amacıyla kurduğumuz haber kanalıdır. Bu bağlamda sizin emeklerinizin de sesi olarak kamuoyunu objektif olarak bilgilendiriyoruz.”dedi.

Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Gela Japaridze ise, “Yoğun Ordu programımız çerçevesinde sizleri ziyaret ederek çalışmalarınızı yerinde görmek istedik. Gürcistan ve Türkiye ilişkileri açısından önemli bir görev üstlenmişsiniz. Bize düşen görev ise sizlerin yanında olarak Gürcistan-Türkiye arasındaki ilişkilerin kuvvetlenmesini sağlamak. Takip ettiğimiz kadarıyla sizler bu anlamda üzerinize düşeni yapıyorsunuz.”dedi